Fenno Optiikka ja Suomen Näköasiantuntijat yhdistävät voimiaan ja onnittelevat 100-vuotiasta Suomea tuomalla markkinoille kuluttajille suunnatun uuden kuivasilmäpalvelun. Kuivista silmistä kärsii useampi kuin joka kolmas suomalainen, ja nyt heitä voidaan auttaa joka puolella Suomea, sillä uusi palvelu on saatavilla kaikissa Fenno- ja Näköasiantuntijaliikkeissä. Kuivista silmistä kärsii useampi kuin joka kolmas suomalainen, ja nyt heitä voidaan auttaa joka puolella Suomea, sillä uusi palvelu on saatavilla kaikissa Fenno- ja Näköasiantuntijaliikkeissä.

Kuivasilmäisyys on yleinen ja kasvava ongelma, joka lisääntyy myös lapsilla ja nuorilla. Sen oireita silmissä ovat mm. kirvely ja polttelu, roskan ja hiekan tunne, valonarkuus sekä vuotavat silmät. Sen aiheuttajia voivat olla mm. ravinto, dieetit, allergiat, lääkkeet, koneellinen ilmastointi ja puhelimen ja tablettien käyttö. Kuivia silmiä voidaan tutkia ja hoitaa onnistuneesti. Fenno ja Näköasiantuntijat tuovat markkinoille uuden kuivasilmäpalvelun, jossa asiakkaalle tehdään kuivasilmätutkimus ja -mittaus, suositellaan jatkohoito ja kontrolloidaan hoidon vaikuttavuus.

Fenno ja Näköasiantuntijat ovat Suomen suurin pääomasijoittajien omistamista ketjuista tai ulkomaalaisesta omistuksesta riippumaton yrittäjävetoisten optikkoliikkeiden ryhmittymä. Suomen 100-vuotisjuhlien kunniaksi meitäkin on tänä vuonna 100 kappaletta! Ryhmittymän keskeisiä asiakaslupauksia ovat supisuomalaisuus, jatkuva palvelukehitys asiakkaan näkemisen ja silmäterveyden parhaaksi, ketjuohjauksesta riippumaton paikallinen kehysvalikoima, paikalliseen työhön perustuvat nopeat toimitukset, tutun asiakaspalvelijan hyvä palvelu, sekä paikallisen yrittäjyyden mahdollistamat joustavat aukioloajat.

Fenno ja Näköasiantuntijat tarjoavat asiakkaille kotimaisen, aidosti paikallisen vaihtoehdon, jossa asiakkaan silmistä pidetään huolta parhaalla mahdollisella asiantuntemuksella, joka monilla paikkakunnilla jatkuu jo kolmannessa yrittäjäpolvessa. Tällä yhteistyöllä markkinoille tuodaan myös lisää uutta vuoden 2017 aikana.

 

Lisätiedot: 

www.kunnonpalvelu.com

Vesa Vaine, Fenno Optiikka, vesa.vaine@fennooptiikka.fi, 050 3805246
Bernd Schwenson, Suomen Näköasiantuntijat, bernd.schwenson@nakoasiantuntija.fi, 050 60560

Fenno Optiikka on suomalaisten optikkoyrittäjien toimesta vuonna 2008 perustettu optikkoliikkeiden ryhmittymä, joka haluaa erottautua palvelun ja tuotteiden korkealla laadulla ja vaikeiden alennuskampanjoiden sijaan asiakaskohtaisella palvelulla ja parhaalla ratkaisulla. www.fennooptiikka.fi

Suomen Näköasiantuntijat on suomalaisten optikkoyrittäjien perustama ja omistama, erityisosaamiseen perustuva maanlaajuinen optikkoliikkeiden verkosto, joka osaa ja haluaa turvata asiakkaalle sekä hyvän näön parhailla laadukkailla tuotteilla, että silmäsairauksien löytämisen ja silmien ehkäisevän terveydenhuollon keskittymällä silmän terveyttä edistäviin palveluihin. www.nakoasiantuntija.fi