Fenno Optiikka Ruoholahti

Varaa aika »
Takaisin listaukseen
Palvelemme
ma–pe 10–19
la 10–16
Sinua palvelevat

Optikko
Silmälääkäri

Puhelin

09 6855 0800

Osoitetiedot

Itämerenkatu 21
00180 Helsinki

Sähköposti

ruoholahti@fennooptiikka.fi

Sukelluslasit omilla voimakkuuksilla, ole hyvä!

Karri Wiman

”Juuri nyt ovat muotia määrätietoisen veikeät pyöreät kehykset, jotka vievät nostalgiannälkäisten ajatukset 60-luvulle”

Asustetrendit rantautuvat pääkaupunkiseudulle yleensä muuta maata hieman aiemmin. Yhtä kaikki eri vuosikymmenten tyylit tulevat muotiin aina uudelleen vain hieman modernisoituina.

”Haistelemme trendituulia messuilla ja tukkurit käyvät liikkeessä esittelemässä uutuustuotteitaan. Pyrimme olemaan mahdollisimman paikallinen optikkoliike. Kokoamme valikoiman sen mukaan, mitä ominaisuuksia ja tyylejä asiakkaamme arvostavat.”

Karri Wiman aloitti optikkona 90-luvulla ensin työntekijänä ja perusti vuonna 2002 Ruoholahden liikkeen yhdessä Kaj Eklundin kanssa. Pari vuotta myöhemmin yrittäjät avasivat toisen myymälän, joka nyt palvelee Kajn luotsaamana Aleksanterinkadulla.

”Vuosien myötä erityisesti linssitekniikka on muuttunut huimasti. Mutta konkreettinen tekeminen on tässä ammatissa pysyvää – ja juuri käsityömäisen luonteen vuoksi aikanaan hakeuduin alalle.”

Harvassa isossa ketjussa kyetään räätälöimään ja korjaamaan linssejä ja kehyksiä samalla tavalla kuin yrittäjävetoisessa optikkoliikkeessä.

”Olemme lisäksi erikoistuneet eri urheilulajien erikoislaseihin kuten ammuntaa ja sukellusta harrastavien silmälaseihin. Sukelluslaseista saamme tiedusteluja Rovaniemeä myöten.”

Wiman pitää sporttisista haasteista myös vapaa-aikana, jolloin hänet tapaa todennäköisimmin fillarin, lumilaudan tai erilaisten suksien päältä.