Yritys

Juuri sinua varten

Meille on kunnia-asia, että voit lähteä liikkeestä tyytyväisenä saamaasi palveluun ja iloita ostostesi laadusta mahdollisimman pitkään. Koulutuksemme ja kokemuksemme ovat sinua varten – uskalla tulla palveltavaksi!

Fenno Optiikka haluaa erottautua palvelun ja tuotteiden korkealla laadulla. Vaikeasti tulkittavat alennuskampanjat, valtavat kehysvalikoimat ja linssien ominaisuuksien kirjo asettavat kuluttajan turhaan vaikean valinnan eteen. Kokonaisvaltainen näkemisen hyvinvointi tarkoittaa oikean ratkaisun löytämistä kullekin asiakkaalle ja se on meille fennolaisille ainoa oikea päämäärä.

Palvelumme taustalla vaikuttaa vankka optisen alan ammattitaito ja intohimo yrittäjyyden kautta onnistumiseen. Kahdesti vuodessa Fenno-perhe kokoontuu kartuttamaan alan tuoreinta tietotaitoa ja vaihtamaan ajankohtaisia kokemuksia asiakkaiden tarpeista ja toiveista ympäri Suomen.

”Fenno Optiikka perustettiin vuonna 2008 suomalaisten optikkoyrittäjien toimesta. Vastuumme kantavina näonterveyden ammattilaisina olemme aina tarjonneet asiakkaillemme korkealaatuisia linssejä ja kehyksiä sekä yksilölliset tarpeet huomioivaa asiakaspalvelua. Nämä ovat kaiken toimintamme kulmakiviä jatkossakin”, sanoo Fenno Optiikan toimitusjohtaja Rainer Nyman.

”Lupauksemme mukaisesti näemme ihmisen linssien takana. Meidän tuotteillamme pystymme aidosti vaikuttamaan linssien räätälöitävyyteen jokaisen asiakkaan näköprofiilin mukaan”, kertoo markkinointipäällikkö Taru Korja.

Löydä lähin optikkosi