Monitehot

Silmälasien linssit

Moniteholinssit

Linssillä näkee kaikille etäisyyksille.

Rajattomissa moniteholinsseissä voimakkuus muuttuu linssissä alaspäin mentäessä portaattomasti niin, että linssillä näkee kaikille etäisyyksille. Linssin yläosalla näkee kauas, väliosalla välietäisyyksille ja alaosalla lähelle.

Moniteholinssit vaativat hieman totuttelua ensikertalaiselta, mutta onneksemme aivot ovat niin sopeutuvaiset, että yleensä parin päivän käytön jalkeen ei enää huomaakaan käyttävänsä monitehoja, vaikka aluksi olisi tuntunut omituiselta käyttää linssejä. Paremmilla linsseillä tottuminen on nopeampaa.

Linssiteknologia on kehittynyt viime vuosina paljon erityisesti monitehojen osalta. Markkinoilla on niin sanottuja perinteisempiä monitehoja sekä uudempia, enemmän tai vähemmän yksilöityjä monitehoja. Kuluttajan onkin vaikea hahmottaa eroja eri tuotteiden välillä. Pääsääntö kuitenkin on, että mitä uudempaa teknologiaa linssi edustaa ja mitä yksilöllisempi se on, sitä laajempi on niiden tarjoama näköalue ja sitä helpompi niihin on tottua.

Rodenstock tarjoaa laajan valikoiman moniteholinssejä peruslinsseistä aina täysin yksilöllisiin Impression® 2 ja Impression FreeSign® 3 -linsseihin. Maailman ensimmäinen aidosti yksilöllinen linssi oli juuri Rodenstockin markkinoille vuonna 2000 tuoma Impression® 2. Impression®FreeSign 3 on puolestaan vielä tästä pidemmälle viety tuote, jonka muokattavuus on omaa luokkaansa. Freeform on uudenaikainen linssinvalmistusmenetelmä, joka ei yksistään takaa, että linssit ovat yksilölliset, mutta se on edellytys yksilöllisten linssien valmistukselle. Rodenstock on tämän alan edelläkävijä.

Löydä lähin optikkosi